Design interior

Noi Kera Furniture, va oferim o gama larga de servicii de design interior pentru locuinte private, zone rezidentiale, hoteluri si pensiuni, restaurante, spatii comerciale.
-Consultanta de specialitate,
-Proiectare si prezentare a proiectului in format 2D si 3D,
-Management de proiect.

Gandirea unei idei unitare de amenajare a spatiului , in pas cu tendintele actuale; tinand cont de volumetria spatiului si de iluminatul natural existent, recomandarea temei cromatice; solutii de compartimentare a spatiului , scafe, recomandarea solutiilor pentru corpurile de ilumiat; parchet, a placilor ceramice, a obiectelor sanitare, a mobilierului pentru fiecare incapere; recomandarea accesoriilor (perdele și draperii, covoare, tapet, fototapet,tablouri, decoratiuni).

Experienta si profesionalismul, conceptia originala, creativitatea si imaginatia isi pun amprenta asupra proiectelor realizate de-a lungul timpului.

Urmarirea lucrarilor ce se vor desfasura pe parcursul punerii in opera a Proiectului de Design Interior; consultari ce se vor despașura cu partile implicate in realizarea proiectului si informari periodice cu beneficiarul, referitoare la progresul proiectului.

Apartament Constanta

Apartament Constanta Km 4-5

Casa Constanta

Casa Constanta -Inel 2

Casa Constanta- zona Coiciu

Casa Loc Valul lui Traian -Constanta

Garsoniera 22 mp Constanta