Fereastra cu profil SALAMANDER calitate excelenta la preturi accesibile!

detalii
cum comand?
de ce transpira geamurile
Incepand cu anul 2014, KERA FURNITURE S.R.L. a dezvoltat produsul KERA FERESTRE - TAMPLARIE PVC, oferind clientilor un produs de calitate premium, folosind profilul PVC marca SALAMANDER, iar feroneria marca GU - Gretsch-Unitas.
Profilul folosit permite ferestrei o configuratie de geam termoizolator de grosime de 24 mm (2 foi de sticla), sau de 40 mm(variante 3 foi de sticla, in combinatii diferite).
Ca de obicei, transportul, caratul, montajul ferestrelor este asigurat de specialistii nostri.

Asa cum si-a obisnuit clientii, Kera Furniture isi dezvolta continuu gama de produse!
Pe langa mobilierul din pal, lemn sau mdf, blaturi din granit sau compozit pentru bucatarii sau spatii publice, produse de tapiterie canapele si paturi taitate, tapet si fototapet, perdele si draperii, Kera Furniture face un pas mai departe si va ofera si produsul KERA FERESTRE - tamplarie PVC. Si bineinteles, nu folosim orice profil PVC, ci chiar solutia premium din acest moment, profilul SALAMANDER, fereastra viitorului, perfectiunea Made in Germany! Iar la feronerie, un alt varf de gama din industrie, Gretsch-Unitas (GU)!
Profilele PVC SALAMANDER vin din cel mai bun loc, din inima Germaniei, Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.
In 1973, ca parte din diversificarea companiei apare ramura de productie de Profile PVC extrudate pentru ferestre si usi.
In 1985 se introduce sistemul UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare, in 1996 SALAMANDER pune bazele sistemelor DESIGN iar in 1998 SALAMANDER lanseaza sistemele DESIGN: 2D, 3D, iD, mD.
Toate acestea dovedesc o extraordinara putere inovatoare, viziune si concepte clare despre piata si viitor precum si curajul managementului de a imbratisa si promova noul. Aceasta este filozofia din spatele unei companii independente aflata in prima linie a inovatiei tehnologice care scrie in continuare povestea unui succes
Astazi productia de profile merge mai departe cu multa indrazneala si aduce pe piata excelentul model Streamline, dar si noua generatie de profile orientate spre viitor bluEvolution.
Profilele PVC Salamander satisfac cu succes cerintele clientilor, atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere al arhitecturii.
Durata de viata a profilelor Salamander este de 50 de ani, facand fata cu succes intemperiilor (soare, vant, ploi, inghet).