Mobila la comanda pentru casa si birou

Produsele KERA sunt create de echipa noastra cu respectarea viziunii dumneavoastra, scopul final fiind folosirea judicioasa a spatiului de care dispuneti si imprimarea unui design placut produsului final in conformitate cu tendintele actuale.

Printre materialele folosite la realizarea mobilierului sunt : pal melaminat mat, pal melaminat lucios, mdf infoliat sau mdf vopsit, lemn masiv, sticla sablata sau colorata, furnizate de marci cu renume international precum :Egger, Kronospan, Losan, Pascomat, Interspan, Falco.

Impreuna cu acestea se folosesc o gama variata de sisteme metalice : balamale, cosuri joly, coloane metalice, cosuri metalice de colt, cosuri de gunoi pe usa sau in sertar, sertare metalice simple sau cu silent system, mecanisme pentru ridicare sau pliere a usilor .(Blum, Hafele, Grass).

Accesand coloanele din stanga puteti vedea cateva din produsele realizate de noi : bucatarii, livinguri, dormitoare, paturi tapitate, inchideri,nisa, cuiere, camere tineret, mobilier baie, canapele.

Pentru a avea o solutie completa in amenajarea spatiului dumneavoastra va oferim si : perdele, tapet, electrocasnice, blaturi granit.